Vores historie startede med, at vi undrede os over nutidens grønne hverdag. Fra når man står op, kender vi alle proceduren med at tage tøj på. Dog noget som ikke alle kender til, er at størstedelen af vores klædeskab består af sprøjtegiftet tøj, som er med til at beskadige jorden. Det er noget, som vi vil ændre på – uden at skulle gå på kompromis med den minimalistiske stil.

Historien tog fat, da vi fik etableret virksomheden i sommeren 2018.

Subtle Clothing

Portræt af Daniel Christopher Flensborg

Jeg blev i sommeren 2018 HHX-student fra IBC. Vi fik startet virksomheden kort tid efter, hvor jeg påbegyndte mit planlagte sabbatår, som var at arbejde og tage ud at rejse. 

I vinteren 18/19 fik jeg et tilbagefald, da jeg kom slemt til skade på en skiferie og skulle herefter sidde i kørestol i tre måneder.
Virksomheden holdt mit håb oppe og gav mig arbejde, hvor jeg ellers ikke var i stand til særlig meget andet.

Daniel Flensborg

Medstifter

Jeg er 19 år, og jeg sluttede min HHX-uddannelse på IBC i sommeren 19/20. For resten af året 2019 skal jeg have et sabbat år. Her kan jeg fokusere på virksomheden.

Jeg har altid haft en passion for både tøj og økologi, hvilket jeg nu sammen medstifteren; Daniel C. Flensborg, har ført sammen til økologisk tøj. Vi mener det er et skridt tættere på en økologisk livsstil.

Nicolai Skat

Medstifter

IMG_20190718_120057
Vores nye kollektion: Fall/Winter 20Få 10% på vores helt nye kollektion!

Vi har i denne kollektion tilføjet 3 helt nye t-shirts til vores sortiment. Følg trenden og få en mere casual og økologisk livsstil med en minimalisktisk t-shirt. Du kan få 10% rabat på udvalgte varer til og med 17. november 2019 med koden "PRE-ORDER"

Se udvalg her