Vores stolte testimonials

I denne fane har vi til formål at vise vores stolte testimonials frem. Dette indebærer bl.a. anmeldelser af Subtle Clothing på Trustpilot, Facebook og Instagram og billeder, som kunder har tilsendt os.

Der medfølger en guide for at vise, hvordan netop du kan komme frem på vores sociale medier og hermed få et boost.

 

MATHIAS JESSEN

"Leveringen gik som smurt og havde den så hurtigt som man nu kan forvente. Trøjen er i dejlig kvalitet, dog er det ikke EU str, så de kan godt være lidt små i det, så hvis man forventer de er lidt mere poset i det, så skal man nok gå en str op :)"

Kasper Enevoldsen

"Bestilte fredag nat, fik min t-shirt lørdag eftermiddag. Vanvittig lækker kvalitet, har lige bestilt min t-shirt nr 2. Kan kun anbefale Subtle Clothing på det kraftigste"

Karsten Flensborg

"Dette er anden gang jeg bestiller fra dette lille firma. Produktet er af en fantastik blød og gedigen kvalitet, og så oven i købet lavet af økologisk bomuld. Fint concept, og elsker simpliciteten. Varen blev postet samme dag. Kunne ikke være mere tilfreds!"

Gitte Cikaer Jensen

"Virkelig fin T-shirt og god service. Kan bestemt anbefales!"

Med disse 3 enkle trin kan du komme på vores Instagram

Køb en trøje

Gå til siden Produkter og køb en valgfri beklædning med fri fragt til nærmeste pakkeshop.

Tag et billede

Find kameraet frem og tag et lækkert billede, hvor kun du bestemmer sammensætningen af dit look! Du må gerne tage flere. Vi kigger på dem alle sammen.

Send en mail

Send en mail til info@subtleclothing.dk. Hvis du vil tagges på opslaget, skal du huske at skrive din Instagram til os i denne mail.

Vi gør resten

Vi garanterer dig, at du får svar inden for 3 hverdage, hvis du har taget et billede eller to, som vi vil bruge.

Support

Har du været glad for produktet, og servicen dertil, vil vi være glade for, at du skriver en anmeldelse på vores Trustpilot, Facebook eller Instagram. Vi er taknemmelige for alle anmeldelser.

Billede af Subtle Clothings Facebook side på mobil
Vores nye kollektion: Fall/Winter 20Få 10% på vores helt nye kollektion!

Vi har i denne kollektion tilføjet 3 helt nye t-shirts til vores sortiment. Følg trenden og få en mere casual og økologisk livsstil med en minimalisktisk t-shirt. Du kan få 10% rabat på udvalgte varer til og med 17. november 2019 med koden "PRE-ORDER"

Se udvalg her