Idéen bag Subtle Clothing

Mission

Hos Subtle Clothing stræber vi efter at blive kvalificeret som et luksuriøst brand. Det gør vi ved at tilbyde økologisk tøj med et simpelt og minimalistisk design. Yderligere vil tøjet være i fantastisk, blød og økologisk bomuld.

Vision

Vi ønsker at blive det stærkeste tøjbrand opnået kun med økologiske produkter blandt både unge og ældre. Dette tilstræber vi ved, at kunden sættes i centrum for vores forretningsmodel.

Værdier

Alt, hvad vi gør, har til formål at gøre folk opmærksomme på økologi, hvor vi samtidig kan give følelsen af en luksuriøs og minimalistisk livsstil.

Hvorfor økologisk bomuld?

I 2017 gik 16% af verdens forbrug af insektgift og 10% af verdens sprøjtegift til produktion af konventionel bomuld, selvom der kun dyrkes bomuld på cirka 5% af verdens landbrugsarealer! Der bruges op mod 9 kg kemikalier pr. 10 kg færdigt konventionelt bomuld. 83% af den anvendte kunstgødning til bomuldsmarkerne ender i omgivelserne. 77 millioner bomuldsbønder er udsat for sprøjtegift hvert år. Økologisk bomuld er uden nogle former for kemi. Dermed er det med til at fremstille et bæredygtigt produkt i høj kvalitet.

Vores historie

Brandet Subtle Clothing blev startet i sommeren 2018 under interessentskabet Subtleclothing I/S. Virksomheden er etableret af Daniel Christopher Flensborg og Nicolai Skat Nielsen. Tanken bag Subtle Clothing var at give en ny lækker livsstil til det danske folk, men i dag er det ikke kun en ny lækker livsstil med lækkert blødt tøj, nu opnås dette gennem økologisk tøj. Vi ser ikke kun økologisk tøj som en ny mulig trend, men som en mulighed for at kunne gå i tøj uden sprøjtegifter.

Kvalitet og service

Hos Subtle Clothing kan du købe et produkt, der er fremstillet med omhu og god teknologi. Vores produkter er fremstillet af 100% økologisk bomuld. Derudover er trøjerne produceret i en fantastisk kvalitet; både trøjens kompleksitet og print. Printet og formen på trøjen forbliver det samme efter vask. Vores fokus er ikke kun et godt produkt, men også vores service, som vi tillægger stor betydning for brandet.

Vores nye kollektion: Fall/Winter 20Få 10% på vores helt nye kollektion!

Vi har i denne kollektion tilføjet 3 helt nye t-shirts til vores sortiment. Følg trenden og få en mere casual og økologisk livsstil med en minimalisktisk t-shirt. Du kan få 10% rabat på udvalgte varer til og med 17. november 2019 med koden "PRE-ORDER"

Se udvalg her